Failure

Skulle lägga in bilder från fotograferingen med Anton idag men nu har jag försökt med fem olika bilder och det funkar helt enkelt inte, håll till godo så kommer det så fort jag får det att fungera!


Vi bjuder på en gammal som ni sett förut, men bättre det än inget!

Sunset

Ursäkta för att jag varit extremt dålig på att blogga. Haft mycket att göra. Ni får er en fin bil och inom några dagar kommer lite bilder från Antons student och bal, snart färdig med redigeringen där och då ska det beslutas om vilka jag ska framkalla.


Mer från Bellas bal



Två till bilder från i söndags, har jobbat färdigt med bilderna idag så nu kan jag koncentrera mig på Antons studentbilder och sen hans balbilder som ska tas idag.

Beauty




Det här är helt klart bland det roligaste jag gjort. Jag har än så länge bara gått igenom hälften av alla 620 bilder som togs igår men några smakprov fick ni i alla fall. Och alla bilder kommer ju inte upp, då skulle ni ha att kolla i flera veckor. Haha. På onsdag och fredag är det student och balfotografering igen så då kommer fler fina bilder.

Bellas student

Två smakprov från studentdagen i fredags, om en timme ska jag bege mig till en park och fota balbilder på denna tjej.



Malin



Mer ur min portfolio


Om man får säga att en egen bild är en av ens favoritbilder är det här en av mina favoritbilder!

Where do the children go?

Jag älskar att fota barn, de blir alltid så glada foton; här kommer två favoriter.



Sommarkänsla

Jag får en riktig sommarkänsla när man kan ta en sån här skön bild. Var uppe och tog lite foton med min vän Anna och tog många fina sommarbilder som jag bjuder på i framtiden. Först får ni den här!


Ur min portfolio


Det är inte så svårt att få en fin bild på fina Bella.
Om bara en och en halv vecka ska jag fota hennes student och bal. Jag är riktigt taggad!

RSS 2.0