Kontakta mig!

Är ni sugna på en bild ni sett här på bloggen eller vill ni att jag tar egna foton till er? Maila mig så gör vi upp en tid, jag har måånga lediga tider! Än så länge!

[email protected]


Min fina kusin Siri!

Ur min portfolio

Vi kör igång med en av mina favoritbilder på en gång!


Medan ni kikar på den här pillar jag lite med design och annat trevligt.

Välkommen till aleaphotos.blogg.se

Hej och hå! Välkommen in på min fotoblogg! Som jag har väntat på att starta igång det här projektet, hade kunnat börja för länge sen men skola, skola, jobb, skola och ja, skola har kommit i vägen och jag har velat kunna satsa helhjärtat på detta så väntade tills jag gjort terminens sista tenta (gjordes idag) och nu tänker jag starta! Hit kan ni komma för att kolla in mina bilder, kort och gott. Och vill ni får ni självklart höra av er så kommer jag och fotar! Jag kanske ska skriva vad jag har att erbjuda! Jag är väldigt flexibel när det kommer till fotograferingen och åtar mig det mesta! Tidigare har jag fotat skidtävlingar, busiga barn, fina vänner, blommor, träd, vatten och annat som finns i naturen. Så här kan ni beställa det mesta!
För att ge er en bättre syn på det hela kommer jag starta en kategori som jag kallar "Ur min portfolio" där ni kan se tidigare bilder. Och sen kommer det ju självklart massa nya bilder.
Närmast är två balfotograferingar i juni och sen hoppas jag det kommer rulla på lite!
Så jag hoppas ni vill titta in här ofta!

/ Matilda!



Hur ni kontatar mig för fotograferingar eller beställning av bilder dyker upp senare idag! Nu ska jag och min kamera njuta av vädret!

RSS 2.0